Чистота, комфорт та природний баланс під час вагітності

   Про необхідність регулярного очищення статевих органів відомо всім жінкам, і цією порадою не варто нехтувати: лінь може обернутися неприємними наслідками. Водночас, захоплюватися занадто ретельно очищенням не варто, підмивати необхідно лише зовнішні статеві органи. Внутрішні статеві органи не мають потреби в очищенні, адже їх природне кисле середовище – є основною умовою захисту від патогенних мікроорганізмів.

Жіноча інтимна гігієна включає кілька простих правил по догляду:

  • Слід підмиватися не менше 1-2 разів на день;
  • Підмивання проводиться спереду назад і тільки для зовнішніх статевих органів;
  • Необхідно по можливості швидко змінювати мокру білизну (після купання в басейні, наприклад);
  • Варто обирати нижню білизну з натуральних тканин і свого розміру;
  • Важливо бути особливо акуратною при голінні, епіляції або депіляції інтимної зони.

   Щодо інтимної гігієни під час такого чудового періоду в житті жінки, як вагітність, необхідно усвідомити, що вагітним варто приділяти питанню інтимної гігієни ще більше уваги:

  • Стежити за виділеннями й вчасно здавати аналізи;
  • Бути обережними під час відвідування басейнів;
  • Регулярно відвідувати гінеколога і слідувати його рекомендаціям.

   Використання щоденних прокладок на період вагітності бажано припинити, натомість варто частіше міняти натільну білизну. Жіноча інтимна гігієна повинна бути м’якою і делікатною, підтримувати здорове кисле середовище та правильне співвідношення бактерій у мікрофлорі.
   Від ваших щоденних дій залежить не просто комфорт в інтимній зоні, а й правильна робота репродуктивної системи в цілому, тобто можливість зачати й виносити здорову дитину. Не забувайте про прості правила догляду за важливою частиною жіночого організму, щоб завжди зберігати свіжість, впевненість у собі та гарний настрій.

 

Обираємо засіб для інтимної гігієни

   У період вагітності профілактика має колосальне значення. Який засіб краще обрати для інтимної гігієни?Використання спеціальних гелів для інтимної гігієни допоможе підтримати нормальний стан мікрофлори піхви. Засіб для інтимної гігієни жінок під час вагітності може містити молочну кислоту та природні екстракти рослин, які мають протизапальні властивості – солодки, календули або ромашки. Гель для інтимної гігієни Епіген Інтим може стати засобом, що допоможе вам підтримувати комфорт, чистоту та природний баланс у інтимній зоні.

САМОЛІКУВАННЯ

МОЖЕ  БУТИ  ШКІДЛИВИМ

ДЛЯ  ВАШОГО  ЗДОРОВ’Я

© 2019 epigen.com.ua
Усі права захищено

Телефон

+38 (044) 225 05 77

Електронна пошта

info@danhsonpharma.com