Статті

Жіноча інтимна гігієна: пізнаємо основи разом

Печіння, сухість та навіть дискомфорт у зоні статевих органів… Без паніки! Це ще не гарантовані ознаки статевої інфекції. За дослідженнями вчених, першопричиною неприємних відчуттів часто-густо є порушення кислотно-лужного балансу в результаті застосування засобів, що є непридатними для делікатної зони.

Чистота, комфорт та природний баланс під час вагітності

Про необхідність регулярного очищення статевих органів відомо всім жінкам, і цією порадою не варто нехтувати: лінь може обернутися неприємними наслідками. Водночас, захоплюватися занадто ретельно очищенням не варто, підмивати необхідно лише зовнішні статеві органи. Внутрішні статеві органи не мають потреби в очищенні, адже їх природне кисле середовище – є основною умовою захисту від патогенних мікроорганізмів

Профілактика вагінального кандидозу

Вагінальний кандидоз або молочниця – одне з найпоширеніших проявів бурхливого зростання умовно-патогенних грибів роду Candida. Першими симптомами захворювання стають свербіж і печіння в інтимній зоні, а дещо пізніше з’являються білі  виділення з неприємним запахом.

Гліциризинова кислота (ГК) ефективна у боротьбі з коронавірусами

Гліциризинова кислота (ГК) ефективна у боротьбі з коронавирусами. Поки немає ефективних противірусних препаратів і вакцини, препарати з гліцирризиновою кислотою Епіген показали свою високу ефективність в боротьбі з коронавірусною інфекцією.

САМОЛІКУВАННЯ

МОЖЕ  БУТИ  ШКІДЛИВИМ

ДЛЯ  ВАШОГО  ЗДОРОВ’Я

© 2019 epigen.com.ua
Усі права захищено

Телефон

+38 (044) 225 05 77

Електронна пошта

info@danhsonpharma.com